Modern julgrupp, julgran och Re:Pear

På min PV:s jobb är dom 3 killar och givetvis så hade det inte fallit någon av dom in att förhöja julstämningen i butiken för kunderna sånär som på juliga visitkort på disken... behöver jag säga mer?
Jag beslutade då mig för att göra något åt detta förra veckan, mer direkt den 14 december, och beställde en trevlig julkreation vid namn "Modern Julgrupp" till dom från Euroflorist som de skulle ha på disken som förhoppningsvis skulle bidra med lite julkänsla. Jag hade till och med skrivit ett rim som jag var väldigt nöjd med som inte ens kommenterades av killarna vid ankomst. 
 
Julgröt,
pepparkakor och marsipangrisar...
God Jul på Er,
era Tomtefisar.
 
 
Vad jag beställde.
Vad som kom. 
 
 
 
Eeeeeh va? Vad ser ni när ni tittar på den nedre bilden?
Jag ser mossa. Väldigt mycket mossa. Ser ni några juldekorationer? Inte? Inte jag heller. Riktigt jävla pinsamt var det. Som tur är så ser karlar ingen skillnad på sånt här och tyckte den var jättefin ändå. Jag mailade Euroflorist som i sin tur mailade sin lokala blomsterhandel. Jag fick som förklaring till mängden mossa att det hade valts en större kruka som behövde fyllas ut och att de även verkade ha glömt juldekorationerna. Nääähääää?!?!
Efter nu 8 dagars mailande fram och tillbaka så har de erbjudit ett presentkort hemsänt via post alternativt halva produktsumman åter. Allt jag vill är att någon åker dit och trycker ner någon julkula eller tomte så att skiten ser julig ut vilket jag framförde på ett väldigt mycket finare sätt.
Igår meddelades det att en ny julgrupp skulle skickas ut antingen idag eller imorgon. Jo, jag tackar ja... hur mycket jul är det kvar? 
Det ska bli kul att se hur den nya kommer att se ut och om den ens kommer att anlända...
 
 
Detta är då ersättningsblomman. Ser du några kulor? Ser du någon tomte? 
Jag tror att dom driver med mig. Jag har komponerat ytterligare ett mail till dom i vilket jag meddelar att jag ger upp. Inte i mina vildaste tankar visste jag att det var så oerhört svårt att trycka ner en jävla juldekoration i krukfanskapet.
 
Min PV:s jobb förresten... Bor du i Stockholmstrakten, eller mer specifikt runt Hornstull, och har en sån rälig Iphöööne (eller annat telefon) som du för nionde gången spräckt skärmen på eller lyckats sabba på något annat spännande sätt? Då ska du bege dig till Re:Pear.
Killarna som jobbar där är skittrevliga och effektiva så det skriker om det men de har för tillfället en riktigt ful julgrupp på disken. De har öppet mellan 8-19 på vardagarna.
Bor du inte i närheten av huvudstaden kan du till och med skicka din telefon till dom, all info om detta står på deras sida.
Nämner ni att ni läst om dem på min blogg så får ni ett gratis skyddsglas till ett värde av ca 199:- till er telefon vid reparation förutsatt att det finns till er modell. Toppen på pillesnoppen va?!?!
 
Min julgran.
Jag hade stora förhoppningar på denna jäkeln i år. Riktig gran var tyvärr utesluten då jag hade planer på att få upp den redan den 1:sta advent och den hade aldrig hållit sig till julafton då. Den större av mina två plastgranar var det planerat att jag skulle ha upp i vardagsrummet och temat i år skulle bli svart/vitt och silver.
Eftersom jag endast äger multifärgad julgransbelysning och detta absolut inte kunde kombineras med det omsorgsfullt valda temat så beställdes det den 6 november, i god tid enligt mig, vit LED-belysning från Ebay.
Den 8 december kom den äntligen efter att jag nästan gett upp hoppet om att ens få ha julgran då inget annat än mitt valda tema skulle duga. Man kan ju inte klä granen först och sen sätta i belysningen... alla vet ju att belysningen ska i först.
Det jag INTE visste däremot var att man kanske ska stänga av belysningen medans man klär granen. Kanske detta inte är ett problem med vanlig julgransbelysning men efter som det jag hade beställt visade sig vara UTOMHUSBELYSNING så såg jag vita dansande prickar ett bra tag därefter.
Granen är fantastiskt fin när man har den tänd men man ser inte dekorationerna då och man kan inte titta direkt på den i mer än några sekunder innan man blir bländad.. men tjusig är den!