Han den där plutten som smög sig in i mitt hjärta

Ganska länge har jag funderat på att skriva ett sånt där söt- och äckelslinskigt inlägg om min pojkvän vilket jag tänker göra nu så är ni lätt gullegulle och snuttepluttäcklade så bör ni sluta läsa nu...
 
Det började faktiskt inte alls som det brukar göra... och det är dessutom inget som jag tänker att dela med mig av tyvärr.
Jag tänker istället börja med den där kvällen på Skype förra året på Lucia innan han skulle iväg på julmiddag och jag bad honom berätta vad jag är för honom.
Det kom en massa fina ord men allt tog tvärstopp när jag hörde ordet "flickvän" komma ur den fagre ynglingens mun.
- Ursäkta, vad sa du sa du?
- Flickvän.
- Nähäää du, det är ingen som har frågat chans på mig. 
Det diskuterades till höger och vänster därefter och han förklarade att han tagit för givet att vi varit tillsammans ett tag eftersom det fanns planer på, eller så hade han redan träffat någon utav mina familjemedlemmar.
Hursomhejsom så tog jag en tupplur i soffan framför Skype medan han fixade sig inför middagen. När jag vaknade så såg jag att skärmen fylldes upp utav en lapp på vilken han hade skrivit "Får jag chans på Er" och två rutor nedanför som det stod "ja" och "nej" ovanför. 
Hur kan man motstå det där?
Ja... inte kunde jag det i alla fall. Jag tog ett eget papper och ritade en ruta som jag skrev "ja" över och kryssade i.
Och så blev vi tillsammans.
Vi har i dagsläget en liten pågående tvist då jag anser att vi fram till den 13 december endast "dejtade" medan han anser att vi har varit tillsammans sen första dagen vi träffades vilket är den 22 augusti.
  
Utan att behöva sticka under stolen med sanna fakta (vilket han har bett mig att inte göra i lagom mått) så kan jag informera er om att jag är pluttens första flickvän.
Anledningen till detta, misstänker jag, är att hans dataspelande med hans bästa vän har tagit upp all hans tid och intresse i snart 30 år.
I dagsläget så delar vi på honom, jag och hans dataspelade bästa vän som jag brukar kalla för hans pojkvän.     
Att vara någons första flickvän är väldigt spännande men stundtals också väldigt besvärligt.
Allt han upplever med mig, upplever han för första gången och det är en ren fröjd att få se honom i olika situationer. Jag trodde han skulle krevera första gången jag tog upp hans hand ur rockfickan och höll den helt öppet bland folk i min hemstad efter att ha smugit med detta ett tag. Dom där glittrande ögonen gick verkligen inte att missta sig på.
 
Han föll mycket fortare än mig för jag kämpade emot in i det sista då jag inte ville vara bunden eftersom jag bara några månader tidigare hade kommit ur ett väldigt långt förhållande och dessutom med en kvinna.
Jag hade dock inte en chans.
Jag retades med honom en dag på stan bara någon månad efter att vi träffats och sade något i stil med "oj vad någon verkar vara kär". Han stannar då upp mitt på gågatan pch vänder sig emot mig och tar mina händer i sina.
- Ja det är jag, säger och tittade med ögon bubblande av kärlek in i mina.
Kan man göra annat än att smälta? Jag har berättat detta för honom men han minns inte påstår han. Det gör inte så mycket tycker jag, för jag minns :-)  
 
Ni som fortsatte läsa trots inledande varning, är ni äcklade än?
It only gets worse...
 
Under min förnekelseperiod som varade fram tills den 13 december så fick jag redan från mitten av september höra en massa pikar om mina nya bojfrend och min lillasyster körde stenhårt med den där amerikanska ramsan ni vet... sitting in a tree... k i s s i n g.
I oktober refererade  min faster till honom som min "loverboy" och uppenbarligen så visste folk redan innan vi visste.
I efterhand fött höra att efter en fest vi var på tillsammans i Göteborg i september så hade våra gemensamma bekanta redan beslutat sig för att vi var ett par. Det gick väl helt enkelt inte att gå miste på. 
 
Vår allra första Alla Hjärtans Dag var fantastisk.
Jag hade en riktigt tuff period med både jobb, ekonomi och familj vilket han var väl medveten om så när jag kom hem på torsdagen efter jobbet så kände jag en väldigt välbekant doft i trappen. På min dörrmatta utanför lägenheten låg en liten ask med geléhjärtan med en liten kärlekslapp på. När jag kom in i lägenheten så satt han där, halvnaken på golvet i hallen med en ros i munnen. Han hade kommit en dag tidigare (han bor i Stockholm) och överraskat mig. Fantastiska plutt. Jag hade en överraskning till honom också minsann! Nipplepiercing.
Trots att han beter sig som att han håller på att dö när jag klämmer otäckheter på hans rygg så klarade han piercandet galant och var väldigt stolt och nöjd efter. 
 
Vårat första nyårsfirande var på ett hotell med 3-rätters middag i min hemstad. Vi badade badkar tillsammans, drack champange, såg på film och när det var raketdags så kikade vi på detta ifrån sängen med sömniga ögon. En utav de bästa nyårsaftnarna någonsin och detta trots att jag av okänd anledning var lite smågrinig.
Bilden nedan är tagen på nyårskvällen. 
 
 
Han är snart 30 och jag snart 35... vi fyller år på samma dag nämligen så det här med att skylla ifrån sig att ens dåliga sidor har med ens stjärntecken att göra är ju fetekört. Vi har bokat en resa till Bali för att fira våra födelsedagar och det ska bli helt otroligt att få uppleva något sådant med honom trots att jag kommer att behöva smörja hans bleka lekamen med solskyddsfaktor 85 en gång i kvarten.  
 
I påsk var vi i Warszawa tillsammans och det var vår första utomlandsvistelse om man inte räknar Köpenhamn förra året då vårt huvuduppdrag var att hitta en kostym till honom som vi, må jag tillägga, hade väldigt roligt med vid utprovningen. Lite synd var det dock om det manliga butiksbiträdet som fick springa och hämta större byxstorlek efter byxstorlek bara för att oluttens "paket" skulle få plats. 
Warszawa var fantastiskt för den delen och det är så skönt att vi verkar lika på samma våglängd gällande sightseeing och hur kvällarna skulle spenderas. 
 
 
 Mitt mest underbara minne från vår påskgetaway (förutom besudlandet av hotellets pool) är när vi äntligen till hans stora glädje skulle äta i hotellets restaurang som hade fått Michelinpriser. Han hade verkligen sett fram emot detta svindyra restaurangbesök då han sett känguru på menyn och när vi slår oss ner och får menyerna och jag har kollat igenom den och inser att det finns typ bara en sak i hela menyn som jag kan äta så lackar jag duktigt och förvandlas till en gnällig och klagande bitch. Och jag klagar på allt.
Trots detta så beställer han in en 4-rätters meny till sig själv men dock inte känguru då den tydligen studsat iväg för kvällen. 
När jag sitter där mitt emot honom i mitt mest missnöjda stadie ever så möblerar han om på bordet som så många gånger förut för att kunna hålla min hand och ser in i mina ögon med sin glittrande kärleksfulla blick. 
Jag frågar honom då hur han kan se på mig med den där blicken när jag beter mig som en avskyvärd ragata, vilket jag är fullt medveten om, och han svarar något i stil med "det räcker att jag ser in i era ögon så försvinner allt runtom".
Jaaaaa, visst dör man av kärleksäckel där... eller så smälter ens hjärta lite så som det gör då och då när han kläcker ur sig såna saker vilket han faktiskt har en tendens att göra.
Igår kväll på Skype så minns jag inte ens vad han sa men jag fick tårar i ögonen av kärlekslycka. Tror det var något simpelt som att han ser fram emot att få ha mig i sin soffa idag (åker upp efter jobb). 
 
I mars var det dags att sätta kärleken på prov då jag pga arbetsomständigheter skulle arbeta i Stockholm hela månaden och skulle därför bo hos honom i hans lilla etta på 22 kvadrat. De första dagarna var riktigt svåra och det blev en stor omställning för oss båda men efter att jag hade styrt upp både det ena och det andra så gick det riktigt bra. Att sova tillsammans i en säng på 120 cm var inte något utav det hemskaste jag upplevt direkt vilket var något som jag hade befarat. Från att ha hittills sovit på varsin sida utan att ha rört vid varandra i min 160 säng så låg vi nu ihopklistrande så kärleksfullt det bara var möjligt och jag sov jättebra.
Någon morgon innan det var dags för mig att åka hem så hade han vaknat och upptäckt att jag inte låg i sängen då jag var på toaletten och då hade han blivit väldigt missnöjd då verkligheten hade gjort sig påmind. Enligt min åsikt var mars månad en fantastisk kärleksmånad och det gav mig mersmak.   
 
Visst hamnar vi i luven på varandra ibland, det är inte alltid solsken och persikor. Jag har en tendens att ställa en och samma fråga flera gånger när svaret inte är vad jag önskar och detta irriterar honom så oerhört då han är en väldigt genuin människa som ytterst sällan ljuger och inte tycker om att bli ifrågasatt. Städdiskussioner blir han också oerhört upprörd av och när det blir dags att gå till frisören gör han tonårsrevolt. Han vill ha långt hår... like Jesus but I say no, no... NO!
Man gör så gott man kan för att förhållandet ska fungera och stoppordet "fiskpinne" har introducerats. Detta används av honom när han vill att jag ska ta ett steg tillbaks och låta honom vara och av mig när han säger något som jag tar illa upp av. Hittills har jag fått två fiskpinnar av honom och han ingen av mig... än.
 
Han är väldigt osjälvisk och generös. När vi sitter och tittar på film i soffan så kan han massera mina fötter i evigheter och att smörja in mig efter jag badat eller duschat är en självklarhet som man inte behöver be mer än en gång om. Romantisk är ytterligare en utav hans mest fantastiska egenskaper och steget efter romantik är... snuskighet. Han är vääääldigt snuskig och det är ofta han blir tillsagd att uppföra sig då han inte kan hålla fingrarna i styr när vi är bland folk.
Vi är ett sådant par som man stör sig på. Det ska hållas hand konstant, pussas, klämmas och gullegullas heeeela tiden oavsett var vi är. Man kan skratta, gråta, tramsa och det bästa av allt... man kan vara sig själv med honom.
Jag hade inte mått så bra som jag gör idag om jag inte hade träffat honom för han givit mig styrkan att ta tag i saker och inse att man kan omstrukturera sin tillvaro för att bli lycklig.
 
Vi har redan delat många ofantligt roliga, lyckliga och även ett par tårdrypande stunder. Vi har stått i soffan, hållt händer samtidigt som jag sjungit "if you like it then you shoulda putta ring on it". Han har gömt sig i köket för att fisa i smyg och sen bli supergenerad och jaga ut mig när jag kom för att leta efter honom. Vi har gråtit i varandras armar när det varit dags för honom att lämna mig och åka hem igen. Vi har dansat basketbolldansen i badrummet tillsammans. Vi har surat och stängt in oss i varsitt rum. Stunderna är många och resten vill jag nog behålla för mig själv faktiskt. 
 
Planer inför framtiden? 
Jaaa, jag bor i Malmö och han i Stockholm. När vi hade vårt första avsked så var han oerhört märkbart berörd och kläckte ur sig, i vad jag antar var ren desperation, att han var flyttbar. *harkel harkel* Javisst, det är så man säljer in sig nuförtiden. I och med att jag flyttade ner från Stockholm i juni förra året så är det uteslutet för mig att flytta upp någonsin igen så planen är att vi ska få ner honom hit. Det kommer nog att dröja ett par år men är det meningen att det ska vara vi så kommer det att bli så... OM det inte är så att han blir miljonär innan dess för då ska vi flytta till Hawaii.
Så visst har vi framtidsplaner i form av gemensamt boende med jacuzzi, katter, städerska och tvättmaskin i lägenheten.
Sen när det händer... only time will tell.  
 
Idag efter jobbet ska jag skynda till bussen för att ta tåget upp till Stockholm från Lunds centralstation och få pussattackera min plutt vilket jag inte har fått göra sedan jag lämnade hans lägenhet sedan vår kärleksmånad den 1 april.
Jag längtar så oerhört och har lovat att hänga mig fast vid hans ben och inte släppa.
Nästa helg kommer han till mig och veckan därefter har vi fem härliga dagar tillsammans hemma hos honom och jag har önskat att vi ska titta på de blommande körsbärsträden i Kungsträdgården hållandes hand.  
Om han sköter sina kort rätt så kan jag tänka mig att behålla honom så länge vår kärlek brinner med den passionerade låga den gör idag.
 
I give you... min plutt.
 
 
  
 

Bath & Body Works Order på G!!!

Grupporder på G!!!
Senast den 1 maj skall alla beställningarna vara inkomna!
Fram till den 24:de april kostar 3-wick ljusen bara 12.50$ och dollarn är nere i 8.
Vill man lägga ljusorder idag och allt annat (undantag roomspray som vi inte beställer pga flygregler) till nästa helg eller under denna helgen så går detta också bra.
 
Aktuella kampanjer som gäller just idag!
 
 
Sen har vi även...
 
3 For $12 Mini Candles
 
0 kommentarer
publicerat i Bath & Body Works
Taggar: 3-wick, body lotion, candles, deep cleansing hand soap, doftljus, foaming hand soap, handsprit, ljus, pocketbac, wallflower

Mom Squad - Fortune Cookie Soap - Mother's Day Mini Collection 2016

Efter att ha blivit uppskjutet från fredags i förra veckan så släpptes åters Mors Dag kollektion samtidigt som Love, Peace & FCS igår kl 23:20 svensk tid. 
För 47.53$ fick du 6 produkter och detta efter det sedvanliga 10% avdraget vid köp utan hela kollektionen i vilken produkterna givetvis också gick att köpa separat och är i skrivande stund fortfarande förbokningbara!!!
 
 
Crunchy Mom - Bath Infusion Tea
Doftbeskrivning: Dew drenched lavender buds, with a sprig of fresh garden mint
 
Hipster Mom - Bath Bomb
Doftbeskrivning: Fresh drip coffee, crisp golden baguette, ripe blueberries and rich creamy cheesecake
 
Hot Mess Mom - Whipped Cream 4 oz
Doftbeskrivning: A swirled mess of iced orange and creamy vanilla, topped with fresh picked strawberries, and tart chilled notes of sugared meyer lemons
 
MILF - Lip Gloss 
Doftbeskrivning: Frozen Margarita blended with tart cherries and a little tingle of menthol. Goes on with a light red, sheer tint
 
PTA Mom - OCD Hand Sanitizer
Doftbeskrivning: Sweet, thick, creamy vanilla with confectioners sugar, juicy berries, bergamot and the tiniest amount of fresh shaved coconut
 
Soccer Mom - Muscle Rub
Doftbeskrivning:  Aka FIRE Muscle Rub 
Användning: Apply for temporary relief of minor aches and pains. Give it about 3-5 minutes before you start to feel the burn. Hot/cold feeling lasts approx 15 minutes
 
Även denna kollektionen höll jag min borta från trots att WC-beskrivningen lät helt fantastisk.
 
 
Här kommer länken till den sedvanliga 5$ rabattkod som ni själva kan spendera på deras hemsida... Vänligen notera att den endast gäller vid köp över 30$.
0 kommentarer
publicerat i Fortune Cookie Soap
Taggar: bath bomb, bath infusion tea, bath tea, body butter, crunchy, fire, hand sanitizer, handsprit, hipster, hot mess, lip gloss, mamma, milf, mom, mors dag, mothers day, muscle rub, ocd, pta, soccer mom, wc, whipped cream
Visa fler inlägg