Helgaktiviteter, Pluttsaknad & Kontaktannons

Hipp hurraaaa solen skiner idaaaa!!!
Det första jag tänker på när jag ser solen är att snart kan jag få ha på mig mina trasiga jeans som jag köpte förra året på H&M:s tjockisavdelning i hela två olika tvättningar. På tal om tjockisavdelning, har ni hört att Lindex ska slopa sin och istället ha storlekarma XS-XXXL i hela sitt sortiment. Hejja hejja!!!
Lite sorgset är det dock, för att få handla på en helt egen avdelning där någon bestämt precis vilka kläder jag får och inte får handla fick mig att känna mig oerhört speciell (fri tolkning).
 
Hur var helgen då?
Jo, i fredags fick jag för mig att min plutt skulle komma och överraskningsbesöka mig. Livlig fantasi? Jovisst! Det blev ju ett enormt nederlag när jag kom hem på kvällen, efter att ha fått ett ryck av självständighet och varit på bio alldeles ensam, och får se honom sitta naken i soffan där i kameran på Skype som alltid. Elak som jag är så straffade jag honom med awkward tystnad resten av samtalet igenom.
Varför är jag så taskig ibland? Det är ju inte hans fel att jag fantiserat ihop av längtan att han ska komma och överraska mig med sin stora... kärlek.
Jag vet inte. Förlåt.
 
Lördag morgon drömde jag att jag skulle få till det med plutten och blev väckt av att min mor ringde vilket jag ej svarade på. Lyssnade sedan av min svarare och förstod ganska snart att hon precis som alltid, ville att jag skulle göra något för henne eftersom det är enda gången någon i familjen hör av sig till mig så jag valde att ignorera det. 
Jag somnade om och kort därefter så hörde Toffi av sig och ville leka. Det skulle vallas barn fick jag höra.
Och jovisst... 35 minuter senare blev jag upplockad av muskelknutten med 3 stulna barn i baksätet och vi åkte till... hör och häpna... Holma där jag är uppväxt.
Uppenbarligen fattade knattarna tyckte för mig för efter att vi varit på 2 lekplatser och sedan åkt hem till mig och bakat tårta och cupcakes till äldsta dottern som fyllde år dagen efter så övertalade de mig att följa med hem till dom och vem är jag att säga emot tre små ljuvligheter?
Jag fick middag lagad till mig samtidigt som jag skrämde upp 10-åriga Saga att om man inte städar så kommer det massa spännande insekter vilket ledde till akut dammtorkning av hennes rum.
Äldste sonen kom uppkrypandes nära och in under min arm i soffan när vi skulle se Kejsaren Nya Stil senare på kvällen och det var väldigt mysigt.
 
Pappan till dessa fantastiska barn är förresten singel och lääängtar efter kärleken. Han ser väldigt bra ut, är född 1979 och är en utav de bra killarna med väldigt stort hjärta. Det är viktigt för honom att man är rak och ärlig och kommunicerar. Han har barnen varannan vecka och arbetar med säkerhet. Han gillar att hålla sig i form och har tävlat i bodybuilding men han är snarare snyggt muskulös än groteskt stor. Han är en fantastisk pappa som man alltid kan lita på och är dessvärre ibland lite dumsnäll. Mysiga filmkvällar, kinky sex och powerwalkande är vad man kan förvänta sig när man blir ihop med denna snyggingen.   
Hojta till om ni är sugna så ska jag se till att hooka upp er!
 
I söndags morse när klockan blivit strax efter tio så tog jag min kära Ester med mig för att hämta upp "Travel to Mythical Places" kollektionen från FCS och lämna av ett stort paket som ska till en fröken i Australien minsann. Smög sedan inom Marknadsbörsen för att se om de fått in H&M:s cream to powder foundation men icke sa nicke. Det blev ett besök på Netto också där jag nästan köpte ett våffeljärn viket jag också hade gjort om det inte legat ett hamburgarejärn i lådan. 
 
Sen vettifan om jag gjorde så jättemycket... jag recenserade mitt upphämtade paket och min CYO beställning och färgade det röda i mitt hår. 
Jobbar idag och imorgon och är sedan fri i 2 dagar då planen är att jag ska skaffa jord för att plantera köttätande växter, få upp mina Alice tavlor som legat på köksbordet i evigheter och kanske börja sätta ihop Alice-modellen.
Plutten smsade imorse och undrade om han fick komma helgen den 29:onde vilket jag svarade på med en gråtande gubbe. Jag har ingen som helst aning om hur han lyckades tolka det som ett ja, vilket det var, för gubben grät glädjetårar. Det han inte vet dock är att jag ska låsa in honom i extrarummet på söndagskvällen och sen ska jag hålla honom där forever!!!
Lite lustigt det där... efter att ha suttit ihop i över en månad så vill jag bara ha mer utav honom och han vill ha space.
Det är väldigt besvärligt att vara den parten som "vill ha mer" när man måste försöka sansa sig.
Kanske borde se om jag kan få hämta ut ett par handfängsel så jag kan kedja fast honom vid elementet i mitt sovrum istället.
En kommentar publicerat i Mitt Liv
Taggar: H&M, barn, kontaktannons, plussize, plutten, saknad, toffi
#1 - - MonisiaPisia:

GE MIG PAPPAN! ;-)

Svar: Asg
Pamela