Hemma igen och Baby Lama

Det skulle tuppluras igår efter brunchen med Natalia och hennes pojkvän... jag somnade och sov... i 4 timmar. Har ingen som helst aning om hur det där gick till. Var väldigt orolig över att jag skulle ha svårigheter med att somna på kvällen men efter att ha haft gäsptävling med plutten och jag gått och lagt mig så somnade jag ganska fort.
 
Idag var jag och fixade naglarna och vem sitter där när jag traskar in om inte lillkusinen Diana. Väldigt trevligt. Dock funderar jag nu på allvar om jag inte ska testa en annan salong då jag blir mer och mer missnöjd med hur min byggerska hanterar mina naglar och framför allt mig.
 
Jag tänkte att jag skulle vara smart och beställa bandeaubikinitoppar på Stadium online innan de släpps i butiken och hittade både en röd och en vit/blomspräcklig för 99:- st som jag beställde för upphämtning i butik. När jag provade dom hemme sen så blev jag lite konfunderad till varför de inte riktigt täckte hela min emorna byst så som de andra två jag har från Stadium gör och det visar sig vara ett annat märke. Muuuurp muuurp. Jag har Warp och det var Soc i de jag beställt så det var bara att traska tillbaks till butiken, returnera och invänta tills de släpps inför sommaren.
 
Har varit på Cubus och spanat in Care Bears kollektionen i pyjamas, trosor och strumpor. Visst fanns det i min storlek men jag avvaktar.
Däremot så har mina nya mobilskal jag beställde från Crazy Factory Piercing kommit och de är mycket finare än jag kunnat föreställa mig. Kostade ca 45:- st.
 
 
Fick mail ifrån planeringen i Stockholm dör de undrar om jag kan jobba på samma objekt igen ett par strötider men det kan jag ju inteeee... jag blev förresten uppringt av min chef förra veckan medans jag fortfarande var i Stockholm och det lät som att han saknade mig... han erbjöd ett tremånaders vikariat på deltid i min reception som jag brukar sitta i men det känns som att det är något lurt på gång. På pluttens inrådan tackade jag ja men det ska bli intressant om jag blir satt på annat skit och har gett mig in i något jävligt dumt.
 
Jag storstädade hemma i förmiddags och upptäckte att jag har fått ett ofrivilligt husdjur i form av en elefanstor spindel luden som få. Den huserar i vardagsrummet för tillfället tror jag och jag ber till gud att den inte hittar in till sovrummet.
Den nya modellen jag fått in till Wallflower basen säljer som smör. Lade upp 3 st på Tradera och när auktionerna tog slut var de alla sålda.
Satte precis upp mitt kamomillte på armstödet på ett keramikunderlägg och det knns lite som att det kanske inte var det smartaste draget jag kommit på idag. Återstår att se.
 
Ja, jag är tillbaks i Malmö igen och börjar jobba på onsdag. Det var hemskt att lämna Stockholm och jag grät som ett litet barn ett bra tag innan jag skulle lämna lägenheten och även efter att jag gått på tåget.
En liten lustig sak är att trots att jag bott med min smutsgrisiga plutt i över en mpnad så känns han lika obekväm i telefon som innan. Skype fungerar utmärkt men telefon... nix.  Märkligt det där.
Har typ bestämt mig för att skaffa tvättmaskin i lägenheten. Laundryday ör fan ingen hit nör man ska fyra våningar ner utan hiss och sen upp igen och det är inte det enda. Tvättstugehyffs verkar saknas bland många av de boende här och är det inte upptaget när ens tid träder i kraft så är det smutsig och äckligt i stugan.
 
Det är varmt idag, 15 grader och den ljuvliga doften av vårbajs har börjat sprida sig i Malmö. Kanske borde stänga fönstret i sovrummet.
Shit vad jag mjäkar på...
Det har framkommit att jag inte kommer att få vara brudtärna till storasysters bröllop (trodde inte jag var bjuden längre ens) av den anledningen att jag inte kan tänka mig bära rosa?!?!?! Bara den lilla informationen fick det att vända sig i magen på mig och jag kände hela negativitetsenergimolnet komma smygande så jag har beslutat mig för att jag inte vill ha någon info om mina syskon från omvärlden för jag mår inte bra av det helt enkelt. Me no want no drama.
Puss och kram julgran!
 
 
0 kommentarer publicerat i Mitt Liv
Taggar: bajs, diana, drama, naglar, natalia, plutten, stockholm, städa, systrar, tvättstuga, vår, vårstädning, wallflower