Jobbkampen, Hjärtedagen & Omgjord Take Away Mugg

Förra veckan var minst sagt tumultartad på jobbfronten. Jag vill inte gå in för mycket på detaljer med risk att trampa någon på tårna. Det blev en väldigt tydlig situation i form av "kossan är på väg bort och nu måste vi ha henne tillbaka, spare no costs". 
Roligt att man är uppskattad? Inte när det går till den gränsen. Från att endast ha blivit erbjuden ett pass i mars så erbjöds det brons och ljusgröna skogar i sista minuten.
Oavsett vad så blev det Stockholm ändå så jag kommer att spendera mars månad där. 
 
Ekonomin uppdagades och verkligheten slog på när lönespecifikationen gjorde sig synlig i medarbetarportalen. Då jag knappt fick timmar i januari och ska jobba typ heltid i 2 månader nu så kommer jag inte få någon mer a-kassa. Jag kommer att få 7700:- i lön denna månaden. Jag har en hyra på 6000:-
Det krävs inte mycket för att räkna ut vilket håll detta lutar åt va?
Hejja sparkonto, nu rensar vi dig!  
 
När jag kom hem från jobbet i torsdags möttes jag av en underbar och välbehövd syn.
Till att börja med så hade jag det på känn men ville inte ropa hej förrän den blå apan hoppat in i klädskåpet med risk att bli besviken. I trappen, någon våning under min egen började jag känna en väldigt tydlig välbekant doft som jag inte kunde placera. På dörrmattan utanför min lägenhet låg en förpackning med geléhjärtan med en kärlekslapp på.
På golvet i hallen satt en halvnaken plutt på knä med en ros i munnen. Sötaste ever. Glädjen var enorm och lättnaden likaså. Helgen förflöt i kärlekens tecken med skräckfilm på bio tillsammans med skrikande snorungar, duomassage på lördag förmiddag och pluttens Alla Hjärtans Dagpresent i form av en nipplepiercing. En supertrevlig lördagseftermiddag fick vi också när bekanta från Växjö var i stan och hörde av sig och ville ses. 
Nästnästa helg är han här igen och då följer jag med honom upp på söndagen för att påbörja min arbetsmånad i Stockholm.
 
Min fina kaffemugg med temat Madagascar Vanilla från Celestial Seasonings hade fått en vattenskada på pappret inuti så jag spenderade min fredag med att bända loss locket för att sätta in nytt. Resultatet har ni nedan. 
 
Detta är ett presentpapper från IKEA som heter Växtglädje som ursprungligen kom i 4 st olika färger men det ser numera ut som att de bara har tre kvar. 
 
Jag är väldigt förtjust i motivet på dessa och har även klätt glashyllorna på hyllan på toaletten med den som är i gråskala. Är väldigt imponerad av resultatet på kaffemuggen och att det var så supersimpelt... who knew?  
 
I helgen med start i fredags hade man möjlighet att förhandsboka Fortune Cookies Soaps påskbox med tema Kalle & Chokladfabriken för 75$. Var aningen ledsen att jag inte skulle hinna få den förrän i april när jag fick en snilleblixt! Varför inte få den skickad till Stockholm när det är där jag ska vara? :-)
Har fortfarande inte hört något om min dyra Magic is coming beställning som det hade råkats skrivas 400$ i produktvärde på eller mitt byte med en dam från Kanada. 
Jag hoppas verkligen att detta hinner att lösas innan nästa fredag.
 
Det är måndag idag. Jag är så seg som man bör på en måndag. Vill ha Happy Meal.
 
0 kommentarer publicerat i Mitt Liv
Taggar: alla hjärtans dag, ekonomi, jobb, kärlek, piercing, ros, take away mugg, växtglädje