Inglot & Dr Who

Ska inleda med det sedvanliga gnället så vi har det överstökat. Har fått februari månads arbetsschema. 7 dagar fick jag. *konstpaus* Behöver jag säga mer?
Min chef ringde för en stund sedan för att förklara läget och trots att jag förstår så gör det inte situationen mindre ångestladdad.
En jätterolig sak är dock att andra Bath & Body Works fans runt om i Sverige har hittat till min blogg, gått med i min Facebookgrupp och vill vara med och leka. Jätteroligt är det tycker jag!
Jag och Natalia (bästa vännen) är superpeppade inför resan till Warszawa och våra besök i Bath & Body Worksbutikerna.
Lite tråkigt är det dock att det är deras sista readag idag och faktumet att den avslutas på en torsdag snarare än en söndag eller den sista i månaden kompenderar de med informationen "men det kommer att finnas nyheter från och med fredag i butikerna". Ja, hallå ja... nyheter? Det är säkert produkter från förra årets sensommarkollektion. Pfft.
 
Natalia har lockat in mig i sminkmärket Inglot som är något nytt, för mig i alla fall, som är mycket billigare i Polen än i Sverige. Uppenbarligen så är det fritt från mineraloljor, något annat otrevligt och testas inte på djur. I och med att märket är polskt så ligger priserna under hälften av vad de kostar i Sverige. Jag var inne i deras nyöppnade butik på Triangeln i veckan och rekade lite. Httade en foundation jag blev nyfiken på som de vill ha 130 kr för bara kostar 62 kr i Polen. För övrigt är det en väldigt exklusiv känsla man får av butiken och den påminner om både FACE och Makeup Store. Jag ska terrorisera skiten ut dom och vara en så jobbig kund jag bara kan.
 
Ett litet fun fact jag kan dela med mig av är att jag precis för några dagar sen fick förklaringen till varför jag alltid är så torr runt näsan när jag lagt på min puderfoundation... man ska tydligen dutta... inte dra... dutta.
Jaja, man lär så länge man lever och jag har inga som helst bekymmer med att bjuda på mig själv och mina virrpanneidéer.     
Jag spelade in en liten kärlekssång till plutten igår som han tydligen spelat upp i postkön och låtit alla andra också njuta av. Idol nästa för mig.
På fredag släpps Fortune Cookie  Soaps "Dr Who" kollektion. Jag har aldrig sett serien men har fått förklarat för mig att det handlar om någon som reser i en telefonkiosk. Endast en produkt är hittills avslöjad och det är en whipped cream (body butter) i en doft som en utan deras kunder kommit på som heter Fish Fingers & Custard. Och nej, it does not smell like fish... fingers... och sluta tänka snuskiga tankar. Ja du där... *skakar på huvudet* 
 
 
Doften på denna ska vara sockerkakig, bättre än så kan jag dessvärre inte beskriva det tyvärr då jag ej testat denna förut men ser väldigt mycket fram emot det och så gör faktiskt även min frisör som jag har lurat medi FCS karusellen. 
Jag har fått en försenad födelsedagspresent/julklapp av Natalia och jag började gråta som ett litet barn när jag insåg vad det var.
 
Det är ett Aliceinsprerat bokstöd som jag har trånat efter sen i julas som jag inte känt att jag kunnat unna mig med tanke på min dåliga ekonomi. Jag har gjort om i mitt badrum för att få det mer Wonderlandinspirerat och kommer att lägga ut bild på detta när jag orkar. 
 
Nu får det vara slut med dumheter på arbetstid för idag. Nästkommande inlägg kommer nog att bli mer ingående info om Dr Who kollektionen när denna infon väl släpps. 
 
Haj haj