InteSåJätteSpännande

Usch vad det var längesedan jag skrev och det är verkligen fy på mig för detta.
Hur roligt är det att gå in på sin favvisbloggares sida och upptäcka att inget nytt inlägg har lagts upp dag... efter dag... efter dag? 
I am sorry.
Men nuuu är jag hääär och vad har hänt sen sist?
 
Vi var i London över midsommar, tror inte att jag skrivit om det...
När jag skriver vi så menar jag plutten och jag, inte mitt ego och jag... eller mina bröst och jag... eller mina doftljus och jag...
Vi åkte från varsitt håll och strålade samman på Victoria Station. Plutten envisades med att han skulle åka motorcykel till Skavstas flygplats och de pissregnade så han fick krama ur sina strumpor i vasken när han kom fram och byta alla kläder.
Vi hade jättemysigt i London trots att rummet var minimalt och sängen ytterst obekväm. Vi bodde på Thistle Kensington Gardens vilket är samma som jag bodde på med mina systrar. Duschen var fantastisk och plutten hade inga som helst bekymmer att ligga och titta på sina spelturneringar och dricka öl medans jag gick loss på Primark. 
Jag fick tag i ett par av de Disneysakerna som jag spanat in och fick både tag i en Alice neccessär och sminkväska (trots att jag i Bryssel köpte samma fast i Disney Villains som jag för den delen säljer om någon är intresserad)
Fick tag i båda pyjamasbyxorna, en tygväska (se bilden), en T-shirt och pyjamasset i både Djungelboken och Den Lilla Sjöjungfrun. Me happy :-)
 
 
Trots min trångsynthet så fick vi testat en väldigt spännande restaurang där köttet serverades och skars upp vid bordet och det var hur många sorter som helst. Plutten var salig och väldigt glad över vår nya erfarenhet. Det matades även ekorrar i Hyde Park, promenerades i Paddington och intogs en mindre trevlig Afternoon Tea på The Madd Hatters. 
 
Ibland undrar jag om han uppskattar mina pussar...
 
Förrförra helgen spenderades i Stockholm och jag tror minsann inte att vi gjorde något direkt vettigt men sen så var det inte fint väder heller. Jag besökte pluttens jobb och passade på att städa där som vanligt.
Kommande helg ska jag upp igen då Ida och Elin har inflyttningsfest. Helgen efter kommer plutten ner och då ska vi vaccineras. Usch! 
Det börjar dra ihop sig till Bali nu, bara 81 dagar kvar. Jag längtar ihjäl mig! 
 
Mina köttätande växter som jag har odlat i mitt lilla akvarium frodas och det är alldeles för dags att separera dom i egna små krukor men jag har inte lyckats få tummarna loss. Lite skeptisk är jag till att det ens är rätt frön jag sått/fått för de ser ut till all ha alldeles för många blad... tänk om det är knark!
I helgen har jag besökt två olika Ica Maxi i jakt på både Banana Boats Aloe Vera som jag sett i en butik men jag minns ej vilken och ett par klädesplagg jag såg i Stockholm men ej köpte då de saknade provrum.
Gunry har släppt spännande tvålar och en utav dessa i lakrits som en helt fantastisk och jag önskar att jag inte var skadad och bara vill använda mina skumtvålar från Bath & Body Works,
 
 
Hittade även Stress Relief handsprit från BBW för 15:- på utförsäljning och jag kunde inte låta bli att ta den trots att den inte ens var full. Har satt plutten på att besöka Ica Maxi Lindhagensgatan för att se om de har kvar den exotiskblommiga kaftanen jag inte köpte.
Det jag köpte var ett parr shorts och två tröjor som jag är väldigt glad över, svarta basicplagg för man aldrig nog av. 
 
En liten efterlysning!
Jag har i någon affär sett Banana Boat Aloe Vera Aftersun men kan inte för allt i världen erinra mig var i hellskotta det var! Om någon ser/vet vart dessa finns så hojta till för allt i världen!
Ser ut som nedan.
 
 Det känns som att detta blev ett himla tradigt inlägg men nu vet ni att jag lever iaf!