Gnällrumpa & Brysselweekend

Denna veckan har jag varit en riktig surtant. Jag har haft väldigt mycket strul på jobbet med de nyinflyttade kunderna och sen har jag känt mig allmänt osäker och väldigt känslig. När pojkvännen har mycket på jobb så blir han lätt stressad och det fungerar bäst att bara låta honom vara vilket är skitjobbigt för vem vänder jag mig till när jag mår dåligt?...exakt.
Han kommer ikväll dock och jag önskar inget hellre än att trycka ner honom i soffan och krypa upp i hans famn.
Vi ska till Bryssel imorgon och stöka runt. Tråkigt nog så hade jag noll koll på de olika flygplatserna när jag bokade resan för de billiga flygbolagen flyger till en som ligger ganska off and that's where we're going. 
 
Det har varit soligt och väldigt varmt hela veckan tror jag och i måndags testade jag i fall gräset var grönare i nagelstudion ett par hus längre ner från min ordinarie. It was not. Mina nagelband slaktades och när jag bad om att få franskt i v-form så skulle det kosta 50:- extra för att man skulle behöva rita (?!?) Ja dit går jag inte fler gånger. Får helt enkelt stå ut med den dåliga stämingen på min vanliga salong. Varför jag ens gick till någon annan? Det hade slarvats mågot så oerhört de senaste gångerna och sista gången hade jag en grop i min tumnagel. Tycker också att det inte är riktigt okej att sitta och prata vietnamesiska sinsemellan medan man sitter med kunder.   
 
Efter naglarna så gav jag mig ut på en helt fantastisk shoppingrunda där det inhandlades översköna fladderbyxor, två klänningar, ett par shorts som ska returneras och en svart tröja. Jag var lite kvick där med shortsen då jag är ganska säker på att jag kan hitta hur mycket shorts på Primark i Bryssel i helgen. Jag ska bo där. I Primark. har stalkat deras hemsida något så erhört och de har hur mycket Disneyprylar och kläder som helst just nu. Har siktat in mig på ett Mary Poppins linne, Alice i Underlander t-shirtar pch mjukisbyxor och Lejonkungen och the Evil Queen väskor. Bilder? Ja men okej då!    
 
Blue Alice Disney Leggings
Grey Disney Alice In Wonderland T-Shirt
Evil Queen Tote Bag
Peach Disney Asymmetric T-Shirt
Det ska bli riktigt roligt men jag misstänker att plutten inte delar min entusiasm över Primark. Får muta honom med öl och museumbesök.
Jobbar nästintill nonstop nu framöver och bra är det så jag inte hinner spendera några pengar inför Bali i slutet av september. 
Har himlars ont i nacken idag. Det är riktigt varmt ute och i min glasbur jag är stationerad i, ännu värre. Nätterna är riktigt varma på fjärde våningen och rädslan för spindlar hindrar mig från att öppna fönstrena. Ikväll efter att jag hämtat upp plutten så ska det släpas upp en tvättmaskin från första till fjärde våningen. Har köpt min grannes tvättmaskin... som hon köpte av dom som bodde i lägenheten innan mig. Det ska bli så oerhört skönt med tvättmaskin. Trappmaratonet ut på gården till tvättstugan och sen upp i lägenheten igen kommer jag INTE att sakna. 
 
Har inköpsassistenter i både Las Vegas och Warszawa just nu så jag kommer snart att få in wallflowerbaser igen. Plutten gjorde mig uppmärksam förra veckan att man kan ha amerikanska Wallflowers i rakapparatsuttaget på toaletten. Hur fasiken kan jag ha missat detta? bath & Body Works stora rea börjar på måndag och det har lagts ut en hel del förhandstittar på Instagram. Bland annat på 3-wick ljus och Wallflower refills i helt nya och sällsynta dofter. Har sett Pink Apple Punch, Lavender Macaroon, Brown Sugar & Fig, Amsterdam Spring Tulips med fler i wallflowerdofter och dessa för 3$ st. Stora ljus har synts för 12$.
 
Nu orkar jag inte skriva mer och dessutom är jag kissnödig.
Haj!
 
 
#1 - - Elin:

Bara älskar kläderna 👍👍👍

Svar: Det är bara du och jag då ;-)
Pamela