Frustration, FCS-order & Flängande

Det finns en kvinna som tackar mig varje gång hon går ut genom snurrdörrarna på jobb. Jag har inte hjärta att berätta för henne att snurran är sensorstyrd.
 
Hade en messengerkonversation med en person som ska köpa lite saker av mig och jag berättade att jag hade ett ljus till salu i en doft hen efterfrågat. Jag skickade också länken till detta så att hen skulle kunna se vilket det var och läsa lite om det. 
Trodde jag ja. Frågan kom omedelbart.
- Vad är det för doft?
Tusen spydiga och sarkastiska svar virvlade runt i min hjärna men jag svarade endast:
- Det som står på sidan.
Jag andades och gick vidare. Sen kommer frågan om jag kan skicka det till hen.
- Javisst, svarade jag. Det går nog ner i postens blå påse storlek medium.
- Vad kostar den? 
Amen shit, suck och va faaaaan. Kolla upp det för i helskotta!!! Kan jag så kan du. Jag blir vansinnig.
Det är goosfraba-status på den deluxe alltså.
 
Eftersom det var release av Fortune Cookie Soaps sommarkollektion i lördags natt och jag då befann mig på ett tåg upp till Eskilstuna så var min fina vän Ashley snäll nog att lägga min order åt mig och det blev den dyraste hittills. Jag fick allt jag önskade och det ska bli riktigt kul att få ge sig ut och resa med mina små resekit som jag beställde i fyra olika dofter. 
 
 
Kitet innehåller 6 travelsizeprodukter i olika utförande. Man får en body wash, mist, OCD Hand Sanitizer, whipped cream, shower oil och spray lotion. Dofterna jag beställde var:
Shark Bait - A fresh blend of sweet oranges, creamy vanilla ice cream and juicy, sandalwood infused strawberries 
Intervention - An enchanting blend of creamy coconut milk and tangy pineapples drifting on a warm island breeze
Ooooooo... Barracuda - Juicy cantaloupe, crisp green honeydew, and sweet red watermelon, with a splash of lime and a sprinkle of raw cane sugar
Jellyman - Black cherry, watermelon and frothy iced guava nectar, floating with sliced strawberries and key limes
 
Lyckligt nog så har min order redan skickats men det kommer att ta minst 2 veckor tills jag får det förutser jag. 
Fick min regnbågsleopardbikini i början av veckan men dessvärre var den olik den jag beställde från Wish. Det var bh-knäppning i ryggen och inga bågar så jag får se vad jag gör med den.
För att förklara tidigare nämna aktivitet gällande nattåg till Eskilstuna så var jag och hälsade på pluttens farmor med plutten i helgen. Farmorn bor mitt ute i tjottahajti. Det var väldigt mysigt och både jag och plutten var väldans nöjda med helgen. 
Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men det blit en helskottas massa flängande den närmasta månaden. 
På fredag kommer plutten och helgen därefter ska vi till Bryssel. Sedan är det 2 helger isär och därefter London över midsommarhelgen och helgen därefter ska jag upp till Stockholm. Så oerhört mycket att se fram emot. 
 
Sen i måndags har det varit fullt ös medvetslös på jobb. Ett nytt företag har flyttat in i mitt hus och det händer nya saker hela tiden. Jag som brukar ha max 15 föranmälda besökare hade idag 52. Hoppas bara att jag räcker till och att de inte tycker att jag är för sträng.
 
Glöm inte köpa Sommarkortet från Skånetrafiken! 
På tal om Ashley så verkar det minsann som om jag ska på USA-bröllop i Ohio i juni nästa år :-)
Åååå vad kul det ska bli!
 Grävde fram en gammal handsprit ur min enorma handspritsglasburk i början av veckan och tog med till jobbet, Honolulu Sun, a bright blend of fresh island coconut & pacific palm.
Jag har fått en så oerhört fantastisk respons på doften att jag tror att jag hittat en ny favvis och denna från BBW.
Honolulu Sun PocketBac Sanitizing Hand Gel - Soap/Sanitizer - Bath & Body Works
Det kändes som att jag hade en sak till att berätta om... men det är inget jag kommer på just nu så ni för nöja er med denna korta lägesuppdatering.
 
Until next time... just keep swimming...
0 kommentarer publicerat i Mitt Liv
Taggar: bath & body works, bath body works, bikini bottom, fortune cookie soap, honolulu sun, jobb, kärlek, love, plutt, travelsize, trevelkit