Bikini, Klänning, Lootcrate, Skor & Och Slarvigt Postkontor

(för er som missade det... rubriken rimmar)
 
Sol ute, sol i sinne, solen skiner... på min finne... på hakan... fast det jag stör mig mer på just nu är den lilla blåsjävlen som så fräckt börjar våga smyga sig fram på min överläpp. Whaj I ask you... whaj?
Som om vi inte har nog med efterdyningarna av sköljmedelsincidenten. *suck*
 
Jag ska iväg efter jobbet idag. Ska omedelbumsen efter passets slut bege mig till en busshållplats som jag tror jag vet vart den är för att ta flygbussen ut till Sturup. Yes, me fly. Sen väntar 4 fantastiska dagar med min plutt. Dock ska han jobba på fredag och jag funderar på om man inte skulle ge sig ut till Mall of Scandinavia ändå.
 
Mina CYO parfymoljor från Fortune Cookie Soap är på vift. De ska ha anlänt Sverige den 25:te och skickats till mitt postkontor den 28:de men har ej registrerats som ankommet. Jag VET att ligger där... men eftersom Ica har tagit över posten efter privat styre så är det kaos där. Behöver jag ens nämna graden av irritation som jag nu är uppe i? Nnnneh, me no think so.
 
Fick hem en bikini beställd från Wish förra veckan för ca 120:- och efter lite modifiering i form av nedkortning av fransar och uppklippning i ryggen och isytt bikinispänne så tror jag att den kommer att sitta som en smäck. Förhoppningarna är så pass stora att jag även beställt den i färgen nedan. (den jag har är svart)
 
 
På denna kommer jag nog att kapa fransarna helt och hållet då de endast ser ut till att förstöra mönstret. Trosorna är lite i det största laget men fungerar.
Fick i helgen reda på att Stadiums utbud av bandeaubikinis inte längre kommer att bestå utav märker Warp utan har ersatts av Soc. Vet inte om jag har berättat att jag beställde hem två stycken överdelar för någon månad sen för att ladda inför Bali men att jag blev duktigt förvånad då de inte satt så perfekt som de jag köpte förra året. Det visade sig att de hade bytt märke och tråkigt nog är det endast badkläder från Soc som pryder deras hyllor i år och är därmed inget för mig,
However så hittade jag en överdel i min storlek från Warp på ett reaställ på Mobilia som jag snappade åt mig illa kvickt. Har kikat i ett par utav deras andra butiker också men hittade inte fler. 5 bikinis bör väl räcka? ;-)
Om någon vet vart man köper bikinispänne/lås/knäppe i plast större än 250mm så hojta gärna till!
 
Igår hittade jag ääääntligen en sådan svart spetsklänning från H&M:s tjockisavdelning som jag har letat efter i evigheter och det gick inte att motstå att ta den med hem.
 
 Nästa bekymmer är skor. Köpte ett par superbekväma svarta pumps från Gyllene Gripen som säljs på Skopunkten förra året men de verkar ha töjt sig något så oerhört då jag tappar dom när jag går. 
Skopunkten Pumps Pumps Skinnimitation Svart
Klacken på mina är dock träfärgad. De har extra inlägg så att sulan är mjuk och gosig.
Är lite småsugen på de nedan men bekymret är att jag är lite hög på ovansidan av min fot där remmen går och dessutom extra mycket på högerfoten eftersom jag drog den och smalbenet i bordet hemma hos plutten senast när jag skulle hoppa upp i loftsängen.
Skopunkten Pumps Pumps Skinnimitation Svart
Får se om jag kniper dom i helgen... om de töjer sig lika mycket är det ju bra att man har en rem som håller fast så att de inte kan springa iväg ;-)
 
Fick min Lootcrate som var en första- och sistagångs beställning trots omtyckt tema då boxen inte alls var ngt för mig. April månads tema var Quest som skulle innehålla saker från Vikings, Harry Potter, Labyrinth och något till irrelevant för min del. De sakerna jag var ute efter var HP och Labyrinth av vilka jag fick HP strumpor och en Labyrinth t-shirt som jag tror ska sitta bra (har endast provat den utan bh).
Från Vikings fick man ett dryckeshorn som jag kan tänka mig att skänka bort till den intresserade, en istärningskub med en massa siffror på och en mindre Quest plansch. 
 
Bilden är lånad.
 
Har även beställt två nagellacker från Baresso som byter färg beroende på temperatur och jag recenserar dom nästa gång!
 
Det får räcka för idag då min mage kurrar och det är strax dags för lunch.
Åh! Mina köttätande växter börjar ta sig och jag lägger upp bild nästa gång på hur det går!
 
Until then... just keep swimming (Fortune Cookie Soaps sommartema är Hitta Nemo)