JAG VILL JOBBA!!!

Om mig och vad jag vill
Min arbetslivserfarenhet har en stor gemensam nämnare och det är service.
Jag har under mina arbetande år kommit fram till att det är i den kategorin som jag, mina personliga egenskaper och erfarenheter kommer till sin fulla rätt.
Att hjälpa andra har alltid fallit mig naturligt och detta genom att leverera obegränsad och personlig service utav första klass då jag anser att inget annat duger.
Jag vill inte att mitt jobb bara ska vara ett jobb.
Jag vill vakna upp varje morgon med ett driv och en glädje över att jag ska spendera min dag på just den arbetsplatsen där jag har möjligheten och får lov att visa vad jag går för.
En arbetsplats där bland annat mina ledaregenskaper, min flexibilitet och anpassningsförmåga, min höga arbetsmoral samt min naturliga fallenhet för ordning och reda uppskattas.
Jag vill ha fullt upp och lösa problem med ett leende på läpparna och kunna vara mitt supertrevliga och framåt jag, en person som aldrig tvekar för att bjuda på sig själv och som ser till att avsluta det hon har tagit sig an.

Vad jag har gjort hittills och vad jag kan
Fram tills nu har jag 13 års erfarenhet av butiksarbete som både säljare och butiksansvarig från ett par olika butiker och jag har även fått arbeta på ett postorderkontor.
De senaste åren har jag arbetat inom säkerhet och detta som väktare av olika slag både i Stockholm och Skåne.
Jag kan stolt meddela att jag haft äran att arbeta som både receptionist och växeltelefonist på Securitas huvudkontor i Stockholm och även i ett par olika andra olika receptioner som resurs och detta för samma företag.
Jag har kunskaper inom sedvanliga receptionsarbetsuppgifter och mer. Det jag inte kan det lär jag mig och det fort.
Då min förmåga att snabbt lära mig nya datorsystem och att fort anpassa mig och sätta mig in i nya arbetsrutiner har satts på prov så har jag fått arbeta i system som tex SAP, Lenel, VisAd, Marvin, delar av Office-paketet, Bravida Integra, Salto, Vision, LogMaster samt Sage på företag som Sanofi & Genzyme, Medicon Village, Interxion och Caverion.

Varför ni ska välja just mig
Jag är väldigt social, har glimten i ögat och har lätt för att skapa både förtroende och att knyta nya kontakter.
Trivs både i rollen som spindeln i nätet eller som teamplayer oavsett om jag arbetar i en reception, kundtjänst eller liknande arbetsplats där service av olika slag är den högsta prioriteten.
Försaklassig kundervice är a och o för utan kunden existerar man inte.
Ni vill ha någon som ger era kunder det bästa och jag vill vara den som alltid levererar det bästa. Win-win situation.
Om Ni vill ge era kunder exceptionell service då ska ni ha mig.    

Extra info
Som ni kan se i mitt CV så talar jag ett par olika språk och är inte rädd för att försöka göra mig förstådd på ett språk jag inte behärskar. Kommunikation har inga begränsningar.
Jag har körkort och kan börja arbeta omgående.
Väldigt god referenser finns.

Maila pkorkusinski@gmail.com så får du även mitt, om möjligt ännu mer fantastiska, CV!