Easter Soap Box Info & Dr Who Restock - Fortune Cookie Soap

Temat på Påskboxen som går att förhandsboka from i natt kl 01.00 har offentlighetgjorts. Jag tänker inte säga vad det är, utan det för ni klura ut själva. 
75$ kostar denna och kommer att innehålla 12 produkter varav 6 stycken är fullsize.
Jag kan säga som så att jag började studsa upp och ner i sängen och sjunga och min andra hälft hade noll förståelse för min lycka.
 
 
För er som inte hade tillräckligt mycket ninja i er förra natten till lördag får nu en ny chans att beställa saker från Dr Who kollektionen. För att krydda till det lite extra har de även lagt till en ny produkt i kollektionen men jag har inte sett någon specifik info om vad det är än. 
Dessutom så kommer det att vara lite mer utav en "förbokningsmöjlighet" och detta den 12 mars mellan 19.00-22.00 svensk tid när produkterna blir tillgängliga igen. Se info nedan.
 
Fick mail från FCS för några dagar sen. De har råkat skriva att min senaste order har ett produktvärde av 400$ på paketet. :-(
Vad det innebär för mig? Till att börja med så kommer paktet att bli fast i tullen och den avin som kommer med avgifterna som måste betalas för att kunna hämtas ut kommer att vara grotesk.
De har rått mig att inte hämta ut det och att meddela dem så fort jag får avin med den hemska summan.
Detta kommer att ta tid och det grämer mig något så oerhört eftersom det är min "Magic is Coming" beställning. Jag kommer att spendera nästintill hela mars månad i Stockholm och jag hoppas något så oerhört att detta hinner lösa sig innan dess.
Min vårbox är också på ingång och en recension antingen via youtube eller skriftlig kommer att läggas upp så fort jag lagt vantarna på den.
 
 
Här kommer länken till den sedvanliga 5$ rabattkod som ni själva kan spendera på deras hemsida... dock gäller den endast vid köp över 30$.
 
0 kommentarer publicerat i
Taggar: Easter, dr who, fortune cookie soap, förbokning, godis, man with a box, påfyllning, påsk, restock, soap box, willy wonka