FCS of the Month Club - Mars - Hushåll - Fortune Cookie Soap

Mars månads tema är Hushåll och jag har stalkat min brevlåda i väntan på att den skulle komma. Jag är supernöjd och har redan testat allt (hämtade den i tisdags). 
7 produkter till ett värde av 69.96$ vilket hamnar i samma prisklass som förra månadens.
Sprillans ny produkt är Doodie Spray som är en bajsspray! Jaaa äntligen! Snacka om att den ska hällas över i mindre flaska och alltid bäras med i handväskan. Skumtvålen och pillowsprayen fanns tilgängliga på hemsidan sen tidigare och mattpulvret släpptes förra året om jag inte minns fel i en annan kollektion.
 
Let's do this!
 
Moon Door - Pillow Spray
Doftbeskrivning: Refined lavender and heavenly hydrangea with hints of juicy pear
Användning: Shake well. To help ensure a more restful sleep, spritz onto pillow at bedtime
Jag har blivit en stor fan av s.k linen sprays de senaste åren. Jag har oerhört svårt för lavendel i ren form men i denna så blir effekten klockren och detta är nog den doft jag kommer att köra på i framtiden i denna produkt. Cudos till er!
 
Unicorn Farts - Foaming Hand Soap
Doftbeskrivning: The magical unicorn frolicks in meadows eating the rare purple chrysanthemums emitting cotton candy gases of pink pixie dust out their hind quarters
Äääälskar denna doften till allas föga förvåning. Har haft otur med deras skumtvåar tidigare då jag fick en som inte doftade ngt alls men denna gör och den stannar läääänge kvar på dina tassar efter tvätt så du kan gå runt och sniffa på dom i smyg.
 
Raggedy Man - Carpet Deodorizer
Doftbeskrivning: Raspberries and lemon curd surrounded with green stems and a lingering softness of delicate flowers
Användning: Powder eliminates odors and helps remove dirt...lasting fragrance stays behind! Absorbs odors and helps clean 3X deeper than vacuuming alone
Trots pojkvännens varningar att "detta är sånt som tar sönder dammsugaren" så har jag varit sugen på att testa denna produkten ända sen den kom ut. Den doftar hallonkarameller och gjorde gårdagens dammsugning en en ren fröjd, ängtar till att få dammsugga igen :-)
 
Once A Beach, Always A Beach - Personal Space Air Freshner
Doftbeskrivning: Balmy, sand, ocean and the sway of exotic trees
Användning:Freshens and deodorizes linens, towels and clothing with a unique conditioning agent.A spray or two is all you need to make your personal space smell fresh and clean!
Denna doften dröjer sig kvar väldigt länge efter att ha blivit sprutad i ett rum. Omedelbart kände jag igen den trots att det är första gången jag erfarar den från detta företaget men den påminner så oerhört mycket om Honolulu Sun från Bath & Body Works.
 
Prince Valium - It's A Doodie! Toilet Spray NY
Doftbeskrivning: A magical blend of cotton candy & lemon drops, slithering with caramel & raspberry jam, with Användning:Doodie Spray forms a scent layer on top of the water that traps any unwanted smells from escaping. Shake bottle. Spritz 1-2 sprays into the toilet bowl. Proceed to doodie as usual.
Moahaha! Testad och godkänd, helt klart! Denna ska bli min nya bästa kompis. Önskar dock att den kom i en annan doft då sockervadden och lavendeln krockar och blir outhärdlig.
 
PJP - Hand Poured Soy Candle XL Brinntid 25-30 timmar
Doftbeskrivning: Fresh oranges, grapefruit, str-awberries, ripe melon, peaches and kiwi - sprinkled with a touch of sugar
Har den igång nu och den är fantastisk. PJP aka Polyjuice Potion är en utav mina all time favorites från FCS och vaxet glittrar när det smälter. Dock är min veke ej centrerad så vi får se om detta påverkar brinntiden.
 
Almost Alice - Laundry Detergent
Doftbeskrivning: Fresh green snap peas and juicy pears brighten this bouquet of sweet pea flowers, and freesia, sprinkled with ripe berries
Användning: Add one tablespoon in a conventional washer and up to two tablespoons for heavily soiled or larger loads. Use ½ Tablespoon in an HE/front-loading machine. 28 loads of laundry in a conventional washer or 56 loads in an HE / front loading washer
Som jag har vääääntat på att få prova på deras tvättmedel. Jag blev överlycklig när jag fick reda på att det skulle finnas med i denna boxen. Burken i sig är inte så stor men om man bara ska använda en matsked till varje tvätt så kommer den att räcka lääänge. Jag använda det igår och tog en matsked och hällde rakt över kläderna och en halv i facket. Jag har en toppmatad masking och det gick jättebra. Använde dock sköljmedel så jag vet inte om det doftar så mycket. Får prova utan någon dag.
 
På fredag den 31:ste mars dvs imorgon kl 19:00 kommer denna kollektionen att släppas till försäljning för allmänheten! Missa inte att du kan få 25% rabatt på hela ditt första köp med länken nedan!
Happy Shopping!
 
 25% rabatt på din första beställning på Fortune Cookie Soap via länken http://i.refs.cc/Jgu8YamV
Visa fler inlägg